[Finnish] - Elämäni seuraava luku

[Finnish] - Elämäni seuraava luku

Written by:
åsa Bonelli
Narrated by:
Netta Herranen
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
October 2022
Duration
5 hours 15 minutes
Summary
Voiko menneisyyttään koskaan paeta lopullisesti?

Loistokkaasta somevaikuttajan elämästä luopunut My on palannut toscanalaiseen pikkukylään työskentelemään koiratarhalla, tapailemaan lihakauppiastaan Sandroa ja toteuttamaan uutta intohimoaan valokuvausta.

Paikallinen gallerianomistaja haluaa tehdä Myn valokuvista näyttelyn ja järjestää näyttävät avajaiset. Tapahtuma on menestys, kunnes tummanpuhuva nuori tyttö ilmestyy paikalle ja aiheuttaa kohtauksen, joka saa Myn aavistelemaan, että tyttö tarvitsee apua.

Kylä on pieni, joten My tapaa salaperäisen Claran pian uudelleen. Clarakin on kotoisin Ruotsista, ja My huomaa pian, että hänen käsivarsissaan on arpia, jotka näyttävät itseaiheutetuilta. My haluaa auttaa tyttöä, mutta tehdessään harvinaiseksi käyneen vilkaisun sosiaaliseen mediaan, hän saa karun muistutuksen siitä, ettei Clara ole ainoa, jolla on synkkiä salaisuuksia…

Elämäni seuraava luku jatkaa somevaikuttaja Myn kasvutarinaa pinnallisesta bilehileestä itsevarmaksi ja tasapainoiseksi naiseksi, joka pystyy elämään viikkoja ilman älypuhelinta. Elämänmakuisen kirjan tapahtumat sijoittuvat ihanan idylliseen Toscanaan.
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart