[Turkish] - Marti Jonathan Livingston

Written by:
Richard Bach
Narrated by:
Alisan özkan

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
1
Narrator
Release Date
January 2023
Duration
1 hour 26 minutes
Summary
New York Times çok satanlar listesinde yer alan “Marti Jonathan Livingston” sesli kitabi!
Kitabin yazari Richard Bach, uçmanin sirrini anlamayi her seyden çok isteyen Jonathan Livingston adli bir martinin hikâyesini anlatiyor. Hikâye boyunca Jonathan’in payina düsen çok zorluk vardir. Ihanetle karsilasir, en sevdikleri tarafindan reddedilir ve kimse onun basarisina inanmaz. Bir noktada umutsuzlugun düsürür ve hayallerinden vazgeçmek üzere, ancak pes etmemek ve hayalleri için çabalamak için gü?ü bulur. Zorluklar onu yikmaz – sadece ruhunu güçlendirir. Uçma becerilerini sürekli gelistirir ve diger martilarla yalnizca uçus sanatini uygulamakla kalmayip, ayni zamanda ögrencileri sefkat, sevgi ve affetmeyi de ögretmeye devam eder.
Bu kitap,
? kalbinin sesini dinleyip kendi kurallarini koyanlar;
? kendilerine ve hayallerine inananlar;
? çikis yolu yokmus gibi görünse de bu hayatta sevgi ve nese için her zaman yer oldugunu bilenler için yazilmistir.
“Marti Jonathan Livingston” kitabi, dünya çapinda milyonlarca insanin kalbini kazandigi için en çok satanlar listesinde bosuna yer almadi. Her birimizin içinde Jonathan Livingston var ve ne olursa olsun onun sesini dinlemek ve hayallerimizin pesinden gitmek bizim elimizde.
Herkes size karsi oldugunda kendinize ve hayallerinize nasil bagli kalacaginizi bilmek ister misiniz? O zaman Richard Bach’in “Marti Jonathan Livingston” adli sesli kitabini dinleyin ve tüm sorulariniza yanit bulun!
Original title: Jonathan Livingston Seagull. A Story
© 1970 Richard Bach © 2022 ABP Yayinevi Çeviren: Fadime Erkek (P) 2022 ABP Yayinevi
1 book added to cart
Subtotal
$3.02
View Cart