[Swedish] - NT | Andra Johannesbrevet: Ljudbibeln

[Swedish] - NT | Andra Johannesbrevet: Ljudbibeln

Written by:
Ljudbibeln
Narrated by:
Ljudbibeln
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
March 2022
Duration
0 hours 2 minutes
Summary
NYA TESTAMENTET | ANDRA JOHANNESBREVET

Andra Johannesbrevet är en skrift som ingår i Nya testamentets brevlitteratur. Det tillhör, tillsammans med Första Johannesbrevet, Tredje Johannesbrevet, Jakobsbrevet, Första Petrusbrevet, Andra Petrusbrevet och Judasbrevet, de sju så kallade katolska breven, trots att det inte har en allmän (katolsk) adressat utan är riktat till en bestämd församling.

Brevet är utformat som ett verkligt brev och dess syfte är att varna för de irrlärare som hävdar att Kristus inte var en sann människa. För att stå emot dessa förvrängare av sanningen, uppmanas mottagarna att vandra i kärleken. I likhet med de övriga Johannesskrifterna, betonas i brevet kärleken och dess kraft.

Andra Johannesbrevet är anonymt och uppger inte vem som är författaren, utan det sägs vara skrivet av ”den gamle” och vara riktat till ”den utvalda frun och hennes barn” (2 Joh 1), vilket anses avse en församling och inte en person.

-

Ljudbibeln startade som ett ideellt projekt på förra sidan av millennieskiftet och i en tid då det digitala landskapet såg mycket annorlunda ut gentemot idag. Visionen var att leverera Bibeln på ett lättfattligt och inspirerande sätt i uppläst form samt att göra inspelningarna tillgängliga via nedladdning och som lyssningsbara 'streamade' ljudfiler (vilket vid tiden knappt var ett existerande begrepp).

Den inlästa Ljudbibeln består av olika varianter från den så kallade 'Levande Bibeln' från olika utgivningar vid olika årtal (den följer alltså inte t ex 'Handbok för Livet').
[Swedish] - NT | Andra Johannesbrevet: Ljudbibeln
This title is due for release on March 30, 2022.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
[Swedish] - NT | Andra Johannesbrevet: Ljudbibeln
This title is due for release on March 30, 2022
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
[Swedish] - NT | Andra Johannesbrevet: Ljudbibeln
Please Log in and add this title to your wishlist.
[Swedish] - NT | Andra Johannesbrevet: Ljudbibeln

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$3.10
View Cart