Omgiven av idioter

Unabridged Audiobook

Written By: Thomas Erikson

Narrated By: Mattias Linderoth

Publisher: Findaway Voices

Date: April 2016

Duration: 8 hours 54 minutes

Language: Swedish

Summary:

Har du någon gång försökt resonera med din partner och ingenting gick som du tänkt dig? Eller i förvirring lämnat ett möte med känslan att du inte begrep dig på de övriga i rummet? Och värst av allt: vissa verkar aldrig förstå vad du säger – hur tydlig du än är. Visst är det ett mysterium?

Välkommen till en rad uppfriskande aha-upplevelser – möjligen även en eller annan åh nej-upplevelse - och med lite flyt är det inte du som är idioten. Efter att ha läst den här boken kommer du att förstå vad din omgivning egentligen vill säga dig. Jag garanterar att du radikalt kommer att minska mängden idioter i din omgivning, hälsar Thomas Erikson.

Omgiven av idioter beskriver konkret och underhållande en av världens mest spridda metoder för att sortera olikheterna inom mänsklig kommunikation. Via den vetenskapliga bakgrunden, genom vardagens möten, ger den ett konkret hjälpmedel att förstå de viktigaste skillnaderna mellan olika kommunikations­stilar. Den visar på en av de vanligaste orsakerna till konflikter i vardagen – dålig kommunikation. Och den ger dig som läsare svaret på frågan: vad gör jag åt det? Efter att ha läst boken kommer ingenting att se ut som förr.

Thomas Erikson är beteendevetare, coach, föreläsare, ledarskapstränare och författare. Han driver en konsultverksamhet med fokus på att förändra beteenden inom olika typer av organisationer, och coachar ett antal chefer varje år inom det svenska näringslivet.

Genres:

Omgiven av idioter

by Thomas Erikson

has successfully been added to your shopping cart

Omgiven av idioter, Thomas Erikson
Omgiven av idioter, Thomas Erikson
This title is due for release on April 13, 2016.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Omgiven av idioter, Thomas Erikson
This title is due for release on April 13, 2016
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Omgiven av idioter, Thomas Erikson
Please Log in and add this title to your wishlist.
Omgiven av idioter, Thomas Erikson

We will send you an email as soon as this title is available.