Written By: Shari Lapena

Narrated By: Mari Götesdotter

Date: December 2017

Duration: 10 hours 4 minutes

Language: Swedish

Summary:

Anne och Marco Conti är ett par som tycks ha allt: ett kärleksfullt förhållande, ett vackert hem och en underbar bebis, Cora.
Nu säger deras granne att hon inte vill ha med deras sex månader gamla dotter på sin middagsbjudning. Inget personligt, hon står bara inte ut med gråten. Marco säger att det är okej. De bor ju trots allt bara i huset bredvid. De kommer att ha babyalarmet med sig och turas om att gå hem en gång i halvtimmen.
När Anne tittade till Cora för bara en stund sedan sov barnet djupt. Men nu, efter att hon rusat upp för trapporna i deras dödligt tysta hus, besannas hennes djupaste rädsla. Cora är borta!
Anne och Marco har aldrig tidigare behövt ringa polisen. Men nu är polisen i deras hem, i deras liv. Och vem vet vad de kommer att upptäcka där?
På andra sidan väggen är en psykologisk thriller som håller läsaren i ett järngrepp fram till sista sidan. En roman om svek, manipulation och dubbelspel - och om vad människor är kapabla till när de pressas till bristningsgränsen.

SHARI LAPENA är en amerikansk kriminalförfattare på väg att göra succé världen över med sin debutroman På andra sidan väggen (The Couple Next Door). Rättigheterna har köpts av Transworld, förlaget bakom megasuccén Flickan på tåget av Paula Hawkins.

Genres:

På andra sidan väggen

by Shari Lapena

has successfully been added to your shopping cart

På andra sidan väggen, Shari Lapena
På andra sidan väggen, Shari Lapena
This title is due for release on December 29, 2017.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
På andra sidan väggen, Shari Lapena
This title is due for release on December 29, 2017
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
På andra sidan väggen, Shari Lapena
Please Log in and add this title to your wishlist.
På andra sidan väggen, Shari Lapena

We will send you an email as soon as this title is available.