Vansinne

Unabridged Audiobook

Written By: Dean Koontz

Narrated By: Eric Ericson

Date: July 2013

Duration: 9 hours 25 minutes

Language: Swedish

Summary:

Billy Wile jobbar som bartender och lever ett ganska stillsamt, vanligt liv. Ända till den kväll då han hittar ett meddelande instucket under bilens vindrutetorkare:

'Om du inte tar den här lappen till polisen och underrättar dem kommer jag att döda en förtjusande, blond lärarinna någonstans i Napa County. Om du tar den här lappen till polisen kommer jag i stället att döda en gammal kvinna som är engagerad i välgörenhetsarbete. Du har sex timmar på dig att bestämma dig. Valet är ditt.'

Billy uppfattar det hela som ett dumt skämt men berättar ändå vad som hänt för sin gode vän Lanny Olson som är polis. Lanny är av samma åsikt och råder Billy att nonchalera det hela. Mindre än 24 timmar senare hittas en ung, blond lärarinna brutalt mördad i grannstaden. Billy får skuldkänslor och är beredd att vända sig till polisen. Då kommer nästa meddelande. Och nästa deadline ...

Plötsligt har Billys lugna tillvaro vänts upp och ned. Han dras in i en fullkomlig mardröm som bara blir värre och värre för varje nytt ultimatum han får. Och den fruktansvärda sanningen blir alltmer påtaglig - någon därute har gett honom makten att styra över liv och död!

Genres:

Vansinne

by Dean Koontz

has successfully been added to your shopping cart

Vansinne, Dean Koontz
Vansinne, Dean Koontz
This title is due for release on July 15, 2013.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
Vansinne, Dean Koontz
This title is due for release on July 15, 2013
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
Vansinne, Dean Koontz
Please Log in and add this title to your wishlist.
Vansinne, Dean Koontz

We will send you an email as soon as this title is available.