[Turkish] - Var Olmanin Gücü

Written by:
Eckhart Tolle
Narrated by:
Efe özgün

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
May 2023
Duration
9 hours 0 minutes
Summary
New York Times’in en çok satan kitabi, 5 milyondan fazla kopya satildi!
“Var Olmanin Gücü”, “Simdi’nin Gücü”nün yayinlanmasinin ardindan uluslararasi üne kavusan çagdas ruhani usta Eckhart Tolle’nin ikinci büyük kitabi. Bu kitap, dinleyicileri yeni bir farkindalik seviyesine geçmeye hazirlamakta ve ego güdümlü düsüncelerden özgürlesmenin sadece kisisel mutlulugun anahtari olmakla kalmayip, ayni zamanda dünyadaki çatisma ve acilari sona erdirmenin de anahtari oldugunu göstermektedir.
“Var Olmanin Gücü”, yazarin dinleyicileri bugünü yasamaya ve maddi refahtan bagimsiz olarak mutlu olmayi ögrenmeye çagirdigi kendini gelistirme ve maneviyat üzerine bir kitaptir. Tolle, insanligin düsünce tarzini degistirmesi ve alçakgönüllü, aydinlanmis ve saf olmasi halinde, gelecekte tüm dünyanin daha saglikli ve mutlu olacagina inaniyor.
Bu kitabin yardimiyla sunlari ögreneceksiniz:
? Kurban rolünü oynamayi nasil birakirsiniz;
? Hayatinizin sorumlulugunu nasil alirsiniz;
? Hayatta belirsizlik korkusunun üstesinden nasil gelirsiniz;
? Stres ve olumsuzluklarla nasil basa çikarsiniz;
? Kitlik zihniyetinden nasil kurtulur ve bolluk zihniyeti nasil gelistirirsiniz.
Eckhart Tolle, bugün dünyanin en ilham verici ve vizyoner ruhani ögretmenlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Uluslararasi çok satan kitaplari “Simdi’nin Gücü” ve 52 dile çevrilen “Var Olmanin Gücü” ile milyonlarca insani simdiki ani yasamanin nesesi ve özgürlügüyle tanistirmistir. New York Times onu “Amerika Birlesik Devletleri’ndeki en popüler ruhani yazar” olarak adlandirmistir.
Bu kitap daha iyi bir yasam biçimi ve daha iyi bir dünya insa etmek için derin bir ruhani manifestodur. Firsatini kaçirmayin ve Eckhart Tolle’nin rehberliginde bu kendini gelistirme yolculuguna çikin!
1 book added to cart
Subtotal
$2.50
View Cart