[Swedish] - Villa Mimosas hemlighet

[Swedish] - Villa Mimosas hemlighet

Written by:
Jennifer Bohnet
Narrated by:
Charlotta åkerblom
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
January 2023
Duration
8 hours 35 minutes
Summary
“Villa Mimosas hemlighet” – en hjärtevärmande och överraskande historia med franska rivieran som fond. Perfekt för alla som gillar Jill Mansells böcker och Emma Hambergs serie om Agneta.

Carla Sullivans 50-årsdag närmar sig med stormsteg – och precis då rasar allt. Inte nog med att hennes mamma nyss har gått bort, hon upptäcker dessutom att maken David varit otrogen ... igen.

När Carla hittar ett brev adresserat till moster Josette, som hon knappt haft kontakt med, ser hon det som en chans att fly från allt. Hon packar väskorna och ger sig iväg till Antibes och moderns gåtfulla barndomshem, Villa Mimosa.

Mötet med mystiska moster Josette öppnar en dörr till Carlas förflutna. Familjehemligheter avslöjas och får Carla att ifrågasätta om hennes liv verkligen varit så som hon alltid trott. Kanske är det i själva verket nu som hennes riktiga liv kan börja?

Engelskfödda Jennifer Bohnet är författare till flera hyllade feelgoodromaner. För tjugo år sedan cyklade hon och hennes man till södra Frankrike och förälskade sig i landet. De blev kvar och har bott där sedan dess.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart