[Dutch; Flemish] - December in de zomer


Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
October 2022
Duration
2 hours 26 minutes
Summary
December in de zomer, dat is de titel van mijn boek. Waarom? Omdat het aan deze kant van de aardbol niet gebruikelijk is dat december in de zomer valt en ook niet om in december in zomerkleding te lopen. Aan de andere kant van de wereld, namelijk Australië, is het juist heel normaal. Het is een reisverhaal geworden met vele hoogtepunten en bijzondere ontmoetingen. Dit luisterboek is ook als leesboek uitgebracht. Een greep uit de recensies:
*Ter voorbereiding op een reis naar Australië, of gewoon voor iedereen die van reizen houdt erg leuk om te lezen. Wetenswaardigheden over dit immense land en zijn bewoners worden afgewisseld met persoonlijke (gezins-)reiservaringen. Soms serieus, dan weer hilarisch. Door de vlotte schrijfstijl las ik het in één keer uit. Ik kreeg er weer de reiskriebels van!

* Tamara heeft een prachtig verslag geschreven over haar ervaringen met haar gezin in Australië. Hoe ze, na zoveel jaar, haar familie weer in de armen kon sluiten en hoe ze genoten van de natuur en de bijzondere dieren die ze tegen kwamen in Australië. Het boekje leest makkelijk en door de levendige manier van schrijven heb je het gevoel er zelf bij te zijn. Een echte aanrader!

Veel luisterplezier!
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$10.99
View Cart