[Dutch; Flemish] - Makkelijk Spaans - Absolute beginner - Volume 1 van 3

Written by:
Lingo Wave
Narrated by:
Lingo Wave

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
August 2023
Duration
5 hours 53 minutes
Summary
We hebben onze nieuwe serie over het leren van Spaans opgesplitst in verschillende leerfasen. Begin met de 'Absolute Beginner' boeken, gevolgd door de 'Beginner' en 'Beginner met basiskennis' boeken. Vervolgens gaan we over naar de 'Gevorderden' serie, daarna testen en versterken we uw kennis met de 'Conversatie' serie.
Onze ervaren docenten en woordvoerders beschikken over de taalkundige vaardigheden om u te helpen Spaans te begrijpen en duidelijk te spreken. We zijn er erg trots op dat we een programma hebben ontwikkeld dat u daadwerkelijk helpt om snel en gemakkelijk Spaans te leren, wanneer en waar dan ook.
Dit audioboek is verdeeld in 5 units. Hoewel het verschillende leerpatronen biedt en tegemoetkomt aan verschillende behoeften, richt dit audioboek zich op het verbeteren van uw vaardigheid om Spaans te begrijpen, te spreken en te onthouden. Het voorbeeld geeft u een voorproefje van wat u kunt verwachten.
In unit 1 hoort u Spaans waarbij iedere lettergreep zeer langzaam, duidelijk en met een herhaling wordt uitgesproken. Nog voordat elke zin wordt uitgesproken, hoort u de vertaling, zodat u altijd zult begrijpen wat er wordt gezegd.
Unit 2 richt zich speciaal op het verhogen van uw luistervaardigheid, waardoor u beter in staat bent om de discussie aan te gaan met een moedertaalspreker. Dit hoofdstuk vereist dat u zeer goed luistert naar de nuances in het Spaans.
Bij unit 3 zult u al merken dat u vooruitgang boekt in het spreken en begrijpen van Spaans. De gesproken vertaling wordt gevolgd door twee herhalingen in het Spaans, in een volledig natuurlijk tempo. Terwijl u leert om Spaans op natuurlijke wijze te leren, zullen de units 3 en 4 u helpen bij het onthouden van nieuwe woordenschat en volledige zinnen.
In unit 5 kunt u zichzelf testen op hoeveel u hebt geleerd. Mocht u moeilijkheden ondervinden, raden wij u aan om het hoofdstuk over luisteren, spreken of onthouden van de units 1, 2, 3 of 4 opnieuw te bekijken, afhankelijk van waar u meer hulp bi
1 book added to cart
Subtotal
$9.99
View Cart