[Dutch; Flemish] - Tao Te Ching

Written by:
Lao Tzu
Narrated by:
Roel Fooij

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
July 2023
Duration
1 hour 14 minutes
Summary
Ontdek de tijdloze wijsheid van het Oosten in 'Tao Te Ching', het diepgaande meesterwerk van Lao Tzu. Deze filosofische gids, meer dan twee millennia geleden geschreven, blijft een baken van verlichting en overstijgt de grenzen van tijd en cultuur.
Op de pagina's van dit transformerende boek nodigt Lao Tzu lezers uit op een diepgaande reis naar zelfontdekking en harmonie met de natuurlijke wereld. De 'Tao', wat 'de Weg' betekent, vat de essentie van het bestaan ??samen en leidt ons om de stroom van het leven te omarmen en balans te vinden in de steeds veranderende stromingen.
De poëtische verzen van Lao Tzu, elegant vertaald, ontrafelen de raadselachtige leringen van de Tao en onthullen de diepe eenvoud die schuilgaat onder de complexiteit van het menselijk bestaan. Door zijn tijdloze wijsheid verlicht de 'Tao Te Ching' het pad naar het cultiveren van deugdzaamheid, het omarmen van nederigheid en het bereiken van innerlijke vrede.
Dompel jezelf onder in de etherische landschappen van Lao Tzu's diepgaande inzichten en ontdek een filosofie die grenzen overstijgt en resoneert met de diepste uithoeken van je ziel. 'Tao Te Ching' is een uitnodiging om aan een reis van zelfreflectie te beginnen, waar oude wijsheid het moderne leven ontmoet en ons inspireert om in harmonie te leven met de natuurlijke ritmes van het universum.
1 book added to cart
Subtotal
$15.00
View Cart